top of page

Ostale usluge

Instrukcije, poduke, repeticije svih predmeta, pomoć u učenju matematike, kemije, fizike, 095 812 7777, elektrotehnike, mehanike, statistike, klasično i online
Pomoć pri učenju

Pomoć pri učenju, usvajanje vještina i tehnika učenja i pamćenja i drugi oblici pomoći (izrada umnih - mentalnih mapa) te poduke iz cjelokupnog nastavnog programa (svih predmeta) za osnovne i sve srednje škole kao i kontinuirano praćenje.

 

Pomoć u učenju je predviđena kako za djecu sa slabijim uspjehom, tako za onu koja su uspješna i žele više, kao i djecu s određenim poteškoćama.

Učenici koji znaju učiti - vole učenje, dok ga oni koju nisu naučili učiti - ne vole, smatraju učenje nečim teškom i dosadnim.

 

Uz klasične pripreme dajemo i online pripreme putem SKYPEA, Vibera, WhatsAppa, Teamsa, Zooma... u realnom vremenu s individualnim pristupom svakom kandidatu za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet. Pripreme uživo iz udobnosti vlastitog doma.

 

Online instrukcije omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju  s profesorima, ali daju i nekoliko bitnih prednosti.  Pročitaj više.

Instrukcije, poduke, repeticije, priprem
Pripreme za popravne ispite

Pripreme za popravne ispite za sve škole iz: 

 

MATEMATIKE,  FIZIKE,  KEMIJE (sva područja), OSN. ELEKTROTEHNIKE, GOSPODARSKE MATEMATIKE, BIOKEMIJE, BIOLOGIJE, MEHANIKE, LOGIKE, STATISTIKE, VJEROJATNOSTI, HRVATSKOG JEZIKA, POVIJESTI, GEOGRAFIJE, PRIRODE, MEHANIKE FLUIDA, HIDRAULIKE, PNEUMATIKE, MATERIJALA i dr.

 

Uz klasične pripreme dajemo i online pripreme putem SKYPEA, Vibera, WhatsAppa, Teamsa, Zooma, Meeta... u realnom vremenu s individualnim pristupom svakom kandidatu za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet. Pripreme uživo iz udobnosti vlastitog doma.

 

Online pripreme omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, online instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija i Internet. Pročitaj više.

Instrukcije, poduke, repeticije, instruk
Instrukcije iz informatike
      i rada na računalu

Besplatni poziv

Besplatna poruka

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page