Instrukcije putem SKYPEA, poduke, repeticije iz većine predmeta, 095-812-7777, MATEMATIKA, FIZIKA, KEMIJA, statistika,državna matura,upis na Medicinski fakultet

Online instrukcije putem Skypea, WhatsAppa, Vibera, Zooma...

 

Online instrukcije iz raznih predmeta putem Skypea, Vibera, WhatsAppa za cijelu Hrvatsku i inozemstvo. To su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

 

Uz klasične instrukcije nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

 

INSTRUKCIJE MATEMATIKA, INSTRUKCIJE FIZIKA, INSTRUKCIJE KEMIJA (opća, neorganska, organska, analitička, fizikalna, kemijski račun, stehiometrija), gospodarska matematika, elektrotehnika, mehanika, biokemija, biologija, statistika, hrvatski jezik, povijest, geografija i dr., pomoć u učenju i izradi domaćih zadaća, pripreme za državnu maturu i upis na Medicinski fakultet i druge fakutete, popravne i druge ispite.

Instrukcije, poduke, repeticije iz RAZNIH PREDMETA učenicima i studentima svih škola, fakulteta i učilišta klasično ili preko interneta - putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Zooma... Online instrukcije i pripreme u realnom vremenu, uživo iz udobnosti vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu. KVALITETNIJE, JEFTINIJE I BRŽE !

 

Uz klasične instrukcije dajemo i online instrukcije putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera ili Zooma..., u realnom vremenu 1 na 1 s individualnim pristupom svakom polazniku za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i ostatak svijeta. 

Veliki dio sadržaja je besplatan.


Kontaktirajte nas na telefone: (+385)

095/ 812-7777,  099/ 739-9999  i  01/ 2990-241 

Viber / WhatsApp / Telegram / Signal: 095 812 7777

E-mail: dobrepoduke@gmail.com 

Skype: moje.instrukcije, instrukcijeonline i instrukcije-online

 

Uz klasične instrukcije, pripreme i tečaje nastojimo unaprijediti izvođenje obrazovnog procesa uz pomoć informacijsko-komunikacijske tehnologije. Prednosti su prilagodljivost, praktičnost, mogućnost rada na bilo kojem mjestu (iz vlastite sobe), usvajanje znanja brzinom koja odgovara svakom posebice i omogućuje svakom polazniku usvajanje gradiva prema vlastitim željama i rasporedu. 

SKYPE, WhatsApp, Viber... su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo dobro kao uživo. 

Za to Vam je potrebno računalo (laptop ili stolno), tablet ili mobitel, može i digitalni TV, kućni telefon i sl. Ako imate web kameru, nastava se može odvijati i uz prijenos slike, ali to nije nužno i ovisi o Vašim sklonostima. Vi birate želite li poduku samo putem zvuka ili putem zvuka i slike. Još jedna prednost Skypea, WhatsAppa, Vibera je integrirani chat koji omogućuje i pismeno učenje. 

Prednosti instrukcija putem Skypea, WhatsAppa, Vibera... naspram "klasičnih" instrukcija:

 

Instrukcije putem Skypea, WhatsAppa, Vibera... omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, Skype, WhatsApp, Viber instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta: 

 

1. Skype, WhatsApp, Viber... instrukcije su dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme - skladno primljenoj uplati instrukcije se mogu organizirati odmah, za danas, sutra, prekosutra..., popodne, navečer, ujutro, radnim danom, vikendom ili blagdanom. Broj i dinamika termina se dogovara. Ne morate ići nikamo - sjednemo za računalo (laptop, tablet, mobitel) i radimo uživo u realnom vremenu iz udobnosti vlastitog doma, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

 

2. Skype, WhatsApp, Viber... instrukcije mogu se izvoditi se po Vašim materijalima, zadacima, ispitima i sadržajima ili s unaprijed pripremljenim materijalima (lekcijama i vježbama) sastavljenim u digitalnom formatu koje poklanjamo polaznicima i koji ostaju trajno pohranjeni u kompjuteru, uvijek dostupni učeniku za naknadno ponavljanje i vježbanje, a mogu se dodatno kopirati i printati (ne gubi se vrijeme na pisanje istih).

3. Skype, WhatsApp, Viber... instrukcije su učenicima i studentima zanimljivije i privlačnije od klasičnih - svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog slobodnog vremena. U tom svijetu oni su kao "ribe u vodi", dobro se snalaze, osjećaju se sigurno i pouzdano pa im je motivacija za rad veća te stoga bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh.

4. Nije bitno gdje živite, u velikom ili malom mjestu, instrukcije su Vam dostupne u Vašem domu, ne morate tražiti profesore, nikoga dočekivati ni ispraćati. Kvaliteta je ista, čak i bolja nego kod klasičnih instrukcija, praktičnije su, nema dodatnih troškova i gubitka vremena, udobnost je veća, cijena niža, a jednostavno je i povezivanje sa svojim instruktorima i prijateljima.

Ako još nemate instaliran besplatni program SKYPEA PREUZMITE GA OVDJE

 

Kad je Skype instaliran nazovite nas besplatno ili pošaljite besplatnu poruku klikom na ikonu. 

Možete i u tražilici Skypea potražiti korisničko ime: moje.instrukcije, instrukcijeonline, dodati nas u kontakte i besplatno nazvati. 

 

Kad uspostavimo vezu sve dalje  je naša briga, dat ćemo Vam detaljne informacije i upute.

 

JEDNOSTAVNO, ZAR NE?? Ne morate izlaziti iz Vaše omiljene sobe. Spojimo se na SKYPE, WhatsApp, Viber I TO JE TO!!

 

Besplatni poziv

Besplatna poruka

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page