top of page

Usluge

Instrukcije, poduke, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika, elektrotehnika, me
Klasične instrukcije

Kod nas možete dobiti klasične ili online instrukcije, poduke, repeticije za sve škole i fakultete iz: 

 

MATEMATIKE,  FIZIKE,  KEMIJE (sva područja), OSNOVA 

ELEKTROTEHNIKE, GOSPODARSKE MATEMATIKE, BIOKEMIJE

BIOLOGIJE, MEHANIKE, LOGIKE, STATISTIKE,VJEROJATNOSTI, 

OSNOVA EKONOMIJE, FINANCIJA, RAČUNOVODSTVA,

HRVATSKOG JEZIKAPOVIJESTIGEOGRAFIJE, PRIRODE, MEHANIKE FLUIDA, HIDRAULIKE, PNEUMATIKE, MATERIJALA, HISTOLOGIJE, TERMODINAMIKE te POMOĆ PRI UČENJUPRIPREME ZA POPRAVNE ISPITE, PRIPREME ZA DRŽAVNU MATURU I UPIS NA FAKULTETE, Pripreme za upis na Medicinski fakultet  i dr. uz individualan pristup i veoma dobre rezultate.

Online instrukcije, poduke, repeticije, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika,
Online instrukcije putem Skypea, WhatsAppa, Vibera...

Online instrukcije iz raznih predmeta putem Skypea, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta... za cijelu Hrvatsku i inozemstvo. 

 

Ove instrukcije omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta online instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti - dostupne na bilo kojem mjestu i u bilo koje vrijeme, zanimljivije su i privlačnije od klasičnih - svijet Interneta i kompjutera je "prirodno" okruženje mladih u kojem provode najveći dio svog vremena pa imaju veću motivaciju, bolje i brže uče i postižu bolji uspjeh, instrukcije su dostupne u Vašem domu te nema troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu. Ove aplikacije su besplatne i lako se instaliraju. 

Pripreme za prijemni ispit za Medicinski fakultet, kemija, fizika, biologija, 095 812 7777
Pripreme za upis na Medicinski fakultet

Kvalitetne i uspješne individualne ili grupne pripreme za upis na Medicinski fakultet Zagreb i druge fakultete po katalozima, testovima

i programima fakulteta daju profesori iz kemije, fizike, biologije i pripremaju za državnu maturu. 

 

Uz klasične dajemo i online pripreme putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta u realnom vremenu s individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU i svijet. Pripreme uživo iz vlastitog doma uz individualni pristup. 

 

Individualne pripreme su najbolje jer svaki polaznik u neposrednoj interakciji s profesorom radi one predmete i prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna. Nastavne metode i ritam rada prilagođavaju se svakom kandidatu i radi se brzinom koju on može pratiti.

Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultate – veoma visok postotak uspješnosti.

Instrukcije, poduke, repeticije, matematika, fizika, kemija, biokemija, statistika, elektr
Pripreme za državnu maturu

Individualne ili grupne pripreme za državnu maturu i upis na fakultete - prijemne ispite daju profesori za gimnazije, sve srednje škole i fakultete iz MATEMATIKE (A i B razina), KEMIJE, FIZIKE, BIOLOGIJE, hrvatskog jezika (AiB raz.), povijesti, geografije, logike, sociologije, politike i gospodarstva (PIG), filozofije, psihologije, etike.

 

Individualne pripreme su najbolje jer svaki polaznik u neposrednoj interakciji s profesorom radi one predmete i prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna. Nastavne metode i ritam rada prilagođavaju se svakom kandidatu i radi se brzinom koju on može pratiti.

Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultate – veoma visok postotak uspješnosti.

 

Uz klasične pripreme dajemo i online pripreme - putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta... u realnom vremenu s individualnim pristupom za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet.

Besplatni poziv

Besplatna poruka

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page