top of page
Pripreme za državnu maturu, individualne, 095-812-7777, klasično i putem Skypea, matematika, fizika, kemija, biologija, hrvatski, povijest, geografija, PIG ...
Instrukcije, poduke, repeticije, instruk

Pripreme za državnu maturu  

Klasične pripreme za državnu maturu

 

Individualne ili grupne pripreme za državnu maturu daju profesori za gimnazije, sve srednje škole i fakultete iz MATEMATIKE (A i B razina), KEMIJE, FIZIKE, BIOLOGIJE, hrvatskog jezika (A i B razina), povijesti, geografije (zemljopisa), logike, sociologije, politike i gospodarstva (PIG), filozofije, psihologije, etike, po nacionalnim i gimnazijskim programima te dosadašnjim ispitima i testovima. 

 

Individualne pripreme ili pripreme u paru s individualnim pristupom su najbolje jer svaki polaznik u neposrednoj interakciji s profesorom radi one predmete i prolazi ono gradivo i poglavlja koja su njemu potrebna. Nastavne metode i ritam rada prilagođavaju se svakom kandidatu i radi se brzinom koju on prati.

Zbog toga ove pripreme daju iznimno dobre rezultate – veoma visok postotak uspješnosti. Upisi u tijeku

 

 

Online pripreme za državnu maturu 

 

Uz klasične pripreme dajemo i online pripreme putem SKYPEA, WhatsAppa, Vibera, Teamsa, Zooma, Meeta... u realnom vremenu s individualnim pristupom svakom polazniku za cijelu HRVATSKU, BiH, Srbiju, CG i svijet. Pripreme uživo iz udobnosti vlastitog doma u realnom vremenu, bez troškova prijevoza i gubitka vremena u prometu.

 

SKYPE, WhatsApp, Viber, Teams, Zoom, Meet su video veze koje nam omogućuju da komuniciramo jednako dobro kao uživo. Online pripreme omogućuju apsolutno sve isto što i klasične instrukcije - znači omogućuju neposredni kontakt, odličnu interakciju i komunikaciju s profesorima. Osim ovih kvaliteta koje imaju kao klasične instrukcije, online instrukcije daju i nekoliko bitnih prednosti koje omogućuju moderna tehnologija, svijet računala i Interneta. Pročitaj više.

 

Javite se s povjerenjem:

Tel: (+385)  095/ 812-7777,  099/ 739-9999,  01/ 2990-241
Viber / WhatsApp / Telegram / Signal: +385 95 812 7777

Skype: moje.instrukcije, instrukcije-online

Besplatni poziv

Besplatna poruka

  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page
  • Wix Google+ page
bottom of page